Jump to content

Brisanje iz evidencije nezaposelnih


Prgi

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Imam završenu srednju ekonomsku školu, radno iskustvo 2 godine no ne isključivo na radnom mjestu ekonomista. Taj radni odnos prestao je prije nepunih 6 godina i od tada sam nezaposlena i evidentirana kod HZZ. Danas sam bila pozvana na radionicu o stručnom osposobljavanju kod HZZ-a no dolaskom me je referentica zavoda obavjestila da ne moram sudjelovati na radionici s obzirom da ne mogu biti upućena na stručno ospobljavanje s obzirom da sam prošle godine ostavrila dohodak veći od 1660 kn i da me moraju brisati iz evidencije na neko vrijeme, o čemu ću dobiti rješenje. Navodno bih radila u privatnom dječjem vrtiću kao asistent djetetu s poteškoćama u razvoju.

 

Zanima me po kojoj osnovi me brišu iz evidencije zašto ne mogu biti upućena na posao asistenta i o kojem mjesečnom dohotku govore, s obzirom da sam u 2014. g ostavrila jedino primanje na izborima za europski parlament radeći u općinskom izbornom povjerenstvu za što sam dobila jednokratno 1683,51 kn neto, odnosno 2.104,39 bruto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija