Jump to content

brisanje plombe


oliva1988

Preporučene objave

radi se o tome da je iza jedne osobe proveden ostavinski postupak i nasljednicom je proglasena supruga, tocnije djela nekretnine 7/8..

 

međutim, supruga se nije mogla upisati kao vlasnica jer se u vlastovnici ispod muzeva imena nalazi zabiljezba plombe nepoznatog sadrzaja iz vremena prije 90-e..

 

sto ciniti kako bi se ta plomba izbrisala, a nemaju nikakve papire osim rjesenja iz te godine da je temeljem ugovora stekao nekretninu..da li provesti ispravni postupak? ugovor ne posjeduju, a ni u gruntovnici nema nikakvih isprava..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zabiljezba plombe nepoznatog sadrzaja iz vremena prije 90-e..

iz plombe proizlazi da je pod određenim brojem zatražen nekakav upis,podaci o tome tko je zatražio upis i kakvog sadržaja je upis koji se traži, može se provjeriti uvidom u dnevnik zemljišnoknjižnih podnesaka, a prema potrebi i u zemljišnoknjižnom spisu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

unistena dokumentacija u ratu tako da se radi o plombi nepoznatog sadrzaja..

 

Radi se o plombi staroj više od 25 godina.

Velika većina raznih plombi iz tog razdoblja bili su krediti u ondašnjim dinarima koje su građani dobivali od svojih tvrtki. Ti krediti davno su otplaćeni , ali nitko nije brisao plombe. A te tvrtke sada većinom i ne postoje. Druga mogućnost je da se radilo o zabilježbi doživotnog uživanja. Jako je malo vjerojatno da se radi o nečem drugom, a o čemu god da je tada bila riječ proteklo je više od 25 godina.

Ta plomba očito se sada više ne može potkijepiti bilo kakvim dokumentom, a to je uz činjenicu da je prošlo najmanje 25 godina po mom mišljenju dovoljan razlog da se briše.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija