Jump to content

Rasprava


Butro

Preporučene objave

U saobraćajom prekršaju s manjom materijalom štetom ( oko 1500 kn. ) sudac poziva okrivljenika i svjedoke svakog zasebno na informativni razgovor, prvo mene a nakon mjesec dana suprugu pa nakon još mjesec svjedoka, kad je zvao tužitelja i njegove svjedoke nemam nikakvu informaciju ali je na temelju tih razgovora bez održane rasprave donio presudu dali je morao održati raspravu?. Uviđaj na mjestu nesreće je radio službenik koji je i zet tužitelja što sam ja na informativnom razgovoru i naglasio i tražio da sudac pozove na suočavanje sa spomenutim zetom jer je zet suprotno tvrdnji dva tužiteljeva svjedoka, jedan tvrdi jedno, drugi sasvim drugo a zet napravi skici koja ne odgovara izjavama svjedoka, nešto sasvim treće ali po tom njegovom ja sam kriv. Dali je sudac morao održati raspravu?.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije bilo nikakve rasprave ,ako je sudac pozvao mene i u prisustvu samo zapisničara a nakon mjesec dana suprugu, pa opet nakon mjesec dana svjedoka a tužitelja i njegove svjedoke odvojeno i ne znam kada, nije to valjda rasprava jer s kim da raspravljam kad nema nikoga od tužitelja i njegovih svjedoka pa ne mogu pobijati njihov laži s konkretnim dokazi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija