DFurka objavljeno: 1. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 1. rujan 2015. Pozdrav svima, trebao bi pomoć cijenjenih forumaša. Naime, već više od godinu dana živim i radim u Austriji i često sam na relaciji HR - AUT. Obzirom da iz vlastitog gušta popravljam telefone, često se ukazuje potreba da više telefona nosim sa sobom. E sad, zanima me da li bi prilikom pregleda na granici HR-SL ili pregleda u Austriji moglo doći do bilo kakvog problema ili nekakve zapljene? Mogu im ja objasniti da popravljam, ali polazim od toga da policajci ne vjeruju više nego što vjeruju. Nemam registriran obrt ili firmu koja ima tu djelatnost. I ako da, da li postoji mogućnost provjere ili da naše vlasti pečatiraju paket kako bi ga mogao prevesti bez straha od nekog problema ili zapljene. Hvala i pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 2. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2015. Pozdrav svima, trebao bi pomoć cijenjenih forumaša. Naime, već više od godinu dana živim i radim u Austriji i često sam na relaciji HR - AUT. Obzirom da iz vlastitog gušta popravljam telefone, često se ukazuje potreba da više telefona nosim sa sobom. Što znači 'više telefona'? 5, 10 ili 20? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2015. Mogu im ja objasniti da popravljam, ali polazim od toga da policajci ne vjeruju više nego što vjeruju. I ako da, da li postoji mogućnost provjere ili da naše vlasti pečatiraju paket kako bi ga mogao prevesti bez straha od nekog problema ili zapljene. Popravljaj u Austriji. Nema pečatiranja.Pošalji ih poštom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 2. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2015. Selim u odgovarajući podforum. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DFurka odgovoreno: 2. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2015. Što znači 'više telefona'?5, 10 ili 20? Znači, neki put je 2, neki put kao sad prije par dana, cca 15. Neki su rastavljeni, neki sastavljeni, doslovno ima svega. Ali tako kratim vrijeme i zabavlja me makar radim u sasvim drugačijoj branši od te. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DFurka odgovoreno: 2. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2015. Popravljao bi svakako u Austriji, ali to je moja bojazan. Slao bi rado postom, ali je stvar u tome da ne smijem slati u paketima baterije, a htio bi u isto vrijeme da je to legalno i da ne bude nikakvih problema. Doslovno da bude bez rizika ako tko pita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2015. Ne radiš legalan posao pa ni ne može bit legalno. Ruby_Danderfluff 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.