Jump to content

Krivicno djelo zar ne?


anonimno

Preporučene objave

Da li se ovaj čin može nazvati krivičnim djelom ili ne, nisam upoznata ali znam dobro jer sam sličan problem imala i ja. Naime, moj stric kada je umro njegov otac, odnosno moj djed nije u matičnom uredu prijavio da ima naslednika osim njega. Tada je po uputu iz sudske pisarnice moj otac, drugi sin pokojnika sačinio podnesak o tome da ima još naslednika iza pokojnog, s tim da je najpre izvadio izvod iz matične knjige rodjenih. Znači, ako je u sudu već zaveden predmet o ostavinskom postupku potrebno je navesti i taj broj predmeta. Ukoliko nema mogu u sudskoj pisarnici pronaći i po imenu Vašeg pokojnog dede. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

naravno! potrebno je parničiti... no budući da je prošlo 12 godina od tada, moguće da je došlo do promjena u vlasništvu nekretnina i koječega. stoga u slučaju da dobiješ parnicu, morat ćeš od njegove žene (svih koji su naslijedili) kamčiti lovu/dio koji ti sud dosudi. ako si sigurna da je BAŠ ona to zatajila, onda baš protiv nje vodiš parnicu jer je ona prouzročila tvoj gubitak.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija