Jump to content

Policajac u vise navrata me uvrijedio


pravde

Preporučene objave

Zanima me da li policajac ima ovlasti da mi se unese u lice i u vise navrata pita ( drsko) jel se drogiras? jel pusis travu? jel imas nesto uz sebe?

 

Dok sam ja odgovarao na ta pitanja normalno ali je on i dalje inzistirao u tom svom nekom naumu da dokaze da se drogiram ili sta vec.

Nakon toga ulazi u auto sa baterijom sa nadom da ce naci nesto ali ni tu nije bilo nista, nakon cega opet dolazi do mene i postavlja ista pitanja, te nakon toga nesto zapisuje u svoju biljeznicu.

PS. bio je u civilu i nije mi pokazao niti znacku niti se predstavio, vec je isao sa nekom bahatoscu prema meni.

 

Nitko od njegovih kolega naravno nije reagirao na taj njegov ton, vec su to zanemarili i nastavili i dalje nesto upisivati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li si ikako skrenuo pažnju na sebe,da je on imao motiva da te provjerava zbog droge?....velika večina ljudi u cijelom životu neće doći pod tu sumnju...da li si bio sa društvom?..imaš svjedoke koji će potvrditi tvoju priču?........

trebaš uzeti u obzir i da prijavom protiv njega dovodiš i njegove kolege da se o tome moraju očitovati......koliko god netko bio profesionalac jako je teško svjedočiti protiv radnog kolege.....

lagano može doći da ti ili vi kažete jedno,on ili oni drugo.....kome vjerovati.........međutim takve prijave ako i ne prođu ,pomažu mupu da skrene pažnju na neke djelatnike....ako se na njega non-stop netko žali,onda će nadređeni uvidjeti da je u njemu problem......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne branim nimalo ovakvo neprofesionalno postupanje dotičnog policajca, ali Gorand je načeo bit priče - dokazivanje.

 

Obzirom (srećom) nema nikakvih vidljivih posljedica, osim malo povrijeđenog ega (što nije u redu da me se krivo ne shvati), sve će se svesti na riječ protiv riječi i tu će priča završiti. Glede razloga zašto su baš vas "ćopili", pretpostavljam da ste se jednostavno našli na krivom mjestu u krivo vrijeme. Moguće su čekali nekog drugog, vi naišli, pa vas zamijenili.

 

Uglavnom, ovako se ne ponaša profesionalac, ali realno posljedica neće biti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nikad nisam imao problema sa drogom niti opcenito sa zakonom, imam 3 svjedoka koja su bila samnom u vozilu i koji mogu potvrditi tu pricu, dok su njegove kolege stajale kod njihovog vozila i provjeravali podatke, lako za ego, ali me vrijeda kad netko bez dokaza pokusava nesto dokazati a za sto nema nikakve osnove niti icega.

 

@Sivko slazem se sa tim, dok donosi "rezultate" nece mu nitko nista.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija