Jump to content

Izmjena sudske presude?


Liilli

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Evo mene opet :). Dakle, na Centru smo se dogovorili (uvjetno rečeno) za susrete i druženja oca s djetetom. No problem je u tome što sam ja bila uvjetovana i morala sam pristati na te susrete iako se ne slažem sa istima. Rasprava još nije zakazana (biti će uskoro).

Moje pitanje bi bilo...mogu li ja sutkinji na licu mjesta objasniti što se točno dogodilo ili će se ona strogo držati odluke Centra kako smo se otac i ja usuglasili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Pozdrav svima!

Nadam se da se obraćam u dobroj temi!

Naime,ja sam prije 3godine izgubila sud u skrbništvu nad sinom iz razloga da sam ostavila bivšeg dečka(sinovog oca) zbog nasilja koje je vršio nadamnom i vratila sam se kući svojim roditeljima i zaposlila se u tekstilnoj firmi u kojoj sam bila prijavljena na ugovore po 1-3-6mj dok je on onda imao zaposlenje za stalno i zivio u stanu koji smo zajedno napravili kad sam još zivjela s njim!Sutkinja je u obzir uzela financijsko stanje i stambeno pitanje te je još i treća skrbnica od djeteta koja je bila dodjeljena od strane socijalne službe stala u stranu oca s tim da mene nije ni upoznala ni došla u provjeru gdje ja zivim i kako zivim(uzmimo u obzir da je ta treća skrbnica bila skrbnica i bratu od bivseg dečka do 18 god pošto su mu roditelji na socijalnoj skrbi),odmah nakon par mjeseci,točnije početkom 2014godine,pokrenula sam postupak da se promjeni odluka suda i da se djete dodjeli meni na skrb pošto se jasno zna da je otac izgubio posao i ne radi nigdje već dvije godine te se ozenio i ima dvoje djece,s tim da se njegova sadašnja zena obratila meni s cinjenicom da se ne misli ona brinuti o mom sinu jer ima ona svoje dvoje djece za koje se mora brinuti i isto trpi nasilje kao sto sam i ja!Imali smo 3 ročišta,zadnje je bilo 05.11.2014 na kojem je donesena odluka da socijalne radnice moraju ići u provjeru te se nakon toga nastavlja sud.Socijalne radnice bile su kod nas u sedmom mjesecu 2015god i do danas još nije nijedan sud zakazan,znači već vise od godinu dana nije bilo rasprave iako moja odvjetnica stalno salje pozurnice!Moje pitanje je kolika je vjreojatnost da predam tužbu na vrhovni sud u zagrebu da se cim prije riješi to jer djete ima negativan utisak od strane oca i otac mu se prijeti ako će reći na sudu da zeli zivjeti s mamom da ce se naljutit na njega i da nece vise s njim pričati!Molim vas pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija