Patkica1 objavljeno: 26. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2015. Pozdrav! Na koji način bi umirovljenik koji se bavi amaterskim slikanjem (ulje na platnu, akril i slično) mogao legalno prodavati svoja djela a da pri tome ne mora otvoriti obrt ili slično? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somnatia odgovoreno: 19. lipanj 2017. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2017. Bump. Jel se možda može učlaniti u neku udrugu umjetnika, npr.? Zna li netko odgovor, ima li savjet? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 20. lipanj 2017. Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2017. Naravno da može. Vidite Zakon o pravima samostalnih umjetnika i... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 20. lipanj 2017. Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2017. može kroz kućnu radinost također. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
2017zuzi odgovoreno: 27. ožujak 2019. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2019. Ja nisam u registru samostalnih umjetnika, clan sam Hdlu i zanima me kako mogu prodavati svoja djela? Nemam obrt. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 29. ožujak 2019. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2019. Možete otvoriti obrt ili trgovačko društvo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.