Jump to content

sa općinskog na županijski sud - predmet


kike1710

Preporučene objave

molim pomoć. na općinskom sudu je nakon 4 godine donešena presuda da je XY otac djeteta. nakon 4 dnk i 9 ročišta na koje se otac niti jednom nije pojavio sa raznoraznim razlozima sud je donio odluku sa pravom žalbe u roku od 15 dana. Naravno gospon se zalio i sada je predmet na županijskom sudu. možete li mi reći kakva je sada procedura? dali imam pravo pisati odgovor na zalbu i dali cemo se opet pozivati na ročište ili će zupanijski sam donijeti odluku ili...kako to već ide?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobiti ćete (vaš opunomoćenik, ako ga imate) primjerak žalbe radi davanja odgovora na istu, a zatim spis ide na drugostupanjski sud, određuje se vijeće, sudac izvjestitelj i odluka u pravilu donosi na nejavnoj sjednici. Mogu se pozvati i stranke, ali se to vrlo, vrlo iznimno radi.

 

Što reći - ovakvi postupci su hitni, ali iz prvostupanjskog postupka koji je trajao 4 godine, vidite i sama kako se to poštuje, tako da nažalost rok u kojem ćete dobiti konačnu odluku, u ovom trenutku, jeste neodrediv.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija