Jump to content

Leasing problem godinu kasnije


anonimno

Preporučene objave

http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1586&forum=10

 

uglavnom ,debis me tuzio .pozivaju se na stavku iz ugovora u kojem stoji da ako im osiguravatelj ne podmiri štetu ja kao korisnik o svom trosku njima nadoknadjujem stetu.

 

E sad ja sam auto od njih otkupio 24.3.2003.

Dobio sam od njih konačni obračunski dopis u kojem bi trbale biti navedene sve nepodmirene trazbine iz ugovora.Ovoga tada nije bilo.

 

Nije li samim tim činom ugovor raskinut ????

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako Vam je to za utjehu, Porsche leasing je mnogo gori i ako me itko ikad pita reci cu mu da bjezi od Porschea k'o od crnog vraga !

 

Kod Vas mi dosta toga nije jasno. Ako ste auto otkupili 24.3.2003., danas je 20.09.2006., nastupila je zastara potrazivanja od Debis leasinga prema Vama ! Sve zavisi sto sve pise u tom ugovoru kojeg ste potpisali i datumu kada ste ga potpisali.

 

Mislim da jos nesto u Vasem pitanju nedostaje ... neki detalji. Mozete li malo pojasniti ?

 

O kakvoj steti se radi ? Steti koju je nanio prethodni unajmitelj vozila ili sto ?

 

Na linku sam procitao Vas post. Vi ste prethodni unajmitelj vozila. Svejedno jos tu nedostaje par detalja. Ocito je bio spor u pitanju ... Medjutim, trebalo bi prvo vidjeti sto je sa zastarnim rokovima, ali isto tako i sto je Debis napisao u objasnjenju potrazivanja naknade stete ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

2000. kupujem auto na leasing, u 12. mjesecu 2000 ,imam prometnu nezgodu. popravljam auto ,leasing plača radove na auto i potrzuje novac od osiguranja .osiguranje ne isplačuje jer traje sudska parnica. u međuvremenu ja otkupljujem auto.doplačujem 4000 eura temeljem konacnog obracunskog dopisa koji bi trebao sadrzavati kako stoji u ugovoru sve ostale nepodmirene trazbine iz ugovora.zatvara se leasing.nakon toga oni traze novac od mene jer se nisu uspjeli namiriti iz osiguranja zbog zastare sudskog procesa gore navedene prometne nezgode.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija