Crniii objavljeno: 29. veljača 2016. Dijeli objavljeno: 29. veljača 2016. Kad nastupa zastara za mirovinsko i zdrastveno za obrt koji je otvoren 2004 a zatvoren 10,1 2008 , u blokadi sam od 2010 i nisu mi nista naplatili jer sam prijavljen na minimalnu placu od nekretnina i pokretnina neman nista. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 29. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2016. Poštovani, 5 godina za relativnu zastaru (ako nije izdano rješenje o utvrđvanju duga, pokrenuta ovrha i sl.) a 10 za apsolutnu zastaru od nastanka duga. Opširnije pojašnjenje možete pogledati ovdje http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/84092-zastara-za-porezni-dug-doprinosi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Crniii odgovoreno: 29. veljača 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2016. Samo sta mi je od porezne doslo rijesenje da su mi blokirali racun i to je bilo u drugi mjesec 2010 i vise nista nisu mi slali Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.