Jump to content

Fizicki napad


Sinnke

Preporučene objave

Pozdrav,ako moze pomoc od nekog u vezi ovog.

Dakke,na ulici sam se u prolazu porjecko sa zenskom osobom,meni nepoznatoj.Digo mi se tlak i udrio sam je sakom u glavu.Pobjego sam,ona je kao zastala ali se i odma digla.Proslo je par dana,ocito me nije prijavila,znam da nije teze ozlijedena jer sam cuo od prijatelja koji znaju tu curu.Moze li me jos uvijek prijavit i sto da ocekujem,lakse tj ozljede il remecenje javnog reda?

Stvarno mi je zao jer sam reagiro ishitreno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A gledaj,to sto si ucinio je ruku na srce,veoma drsko i agresivno ponasanje,vrlo vjerojatno laksa tjelesna ozljeda.Ovo ipak nije divlji zapad,ne mozes ic napast tebi nepoznatu osobu nakon izmjene par krivih rijeci,budi sretan ako te ne prijavi i ako te ne posalju na psihijatrijsko vjestacenje,da bez zezanja .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma sve se ok rjesilo,bio sam pozvan jer ona dosla u Pp,al nije jos podnijela prijavu,ja sam mislio da ce me prijavit,al nakon razgovora s policajcem,usao je inspektor i reko da je se predomislila i zeli da joj se ispricam i da nece prijavit,tako sam i napravio i oni su rekli da je to i najbolje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija