Jump to content

Ovrha VIP


motofreak

Preporučene objave

Poštovani,

 

Odvjetničko društvo Borić & Toš, predlažu za ovrhu na temelju ovršne isprave od dana 09.05.2001. godine naplatu iznosa od 1.726,03Kn zajedno sa zakonskom kamatom. ( VIPnet osporavani računi iz 2000)

Slijedom navedenog FINA provodi blokadu računa na iznos od 7.963,50 kn. na dan 09.09.2016 ( nakon 15 godina ) sa time da sam cijelo vrijeme u stalnom radnom odnosu.

Poslovna banka provodi blokadu te me stavlja u neugodnu situaciju sa blokadom kartica ( manje bitno )

Molim da ukoliko netko zna dobrog odvjetnika koji bi mogao preuzeti predmet ( žalbu sam predao u zakonskom roku i izvršio uvid u spis u kojem je samo rješenje iz 2001 godine te spomenuti prijedlog za ovrhu ) smatram da je nastupila zastara te da je postupak naplate u najmanju ruku sumnjiv a kamate zelenaške.

 

Zahvaljujem unaprijed za svaki komentar na osnovi iskustva i sudske prakse.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da proteklo je vise od 10 godina, intenzivno pretrazujem dokumentaciju jer mislim da sam to ovrsno potrazivanje podmirio odavno, ukoliko jesam necu zaliti ni novaca ni truda da na svaki moguci nacin kompromitiram spomenuto odvjetnicko drustvo kao i korumpirano sudstvo koje je nazalost zaista dotaklo dno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

VIP i spomenuto odvjetnicko drustvo su poznati po takvim ovrhama cak i za placene racune ( znam iz osobnog iskustva i iskustva prijatelja ) i kada im se to dokaze njihovim nesuvislim odgovorima i objasnjenima cak i nevracanjem preplacenog iznosa itd. a radilo se o iznosima izmedju 100 i 300 kn pa se ne isplati nista poduzimati zbog toga i trositi jos novce i zivce.

Uglavnom sramota.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Nisam stigao postaviti pitanje a molim odgovor ukoliko netko zna; Obzirom da je ovrha na temelju ovršne isprave koje je prethodno u zastari te je žalba predana u roku od 8 dana sa pozivom na zastaru te su radnje prisilne naplate prestale prije 15 godina, sud bi trebao ili obustaviti ovrhu, ili me uputiti da pokrenem parnicu ili ??? dani prolaze u međuvremenu je stiglo pismo odvjetničkog ureda koji nudi nagodbu ??? da li trebam slati požurnicu ? U međuvremenu kod bivšeg poslodavca tražim potvrde uplate na račun ovrhovršitelja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Pozdrav Motorfreak!

 

U istoj sam situaciji kao i vi. Trenutno čekam odgovor suda na žalbu.

 

Ima li kakvih novosti u vašem postupku?

 

U ponedjeljak ću do suda pogledat u spis pa po pečat pravomoćnosti a onda u BOJ u BOJ....

 

Frende ranjen sam u ratu ne bojim se nikoga a najmanje gnji*a i parazita!

Nisam idiot i znam da ovo štivo prati i ekipa iz spomenutog odvjetničkog ureda. Oko za oko - četkica za zube !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Pozdrav svima,čitam vaše objave i sama sam došla u taj problem,pa ako neko može da me uputi šta da radim...danas sam saznala u banci da mi Fina blokirala račun,imam jedan netpomireni dug od vipa od prije 12 godina,do danas nisam primila nikakvu opomenu,nikakav papir o dugu ama baš ništa,drugo nemože biti uzrok blokadi jel nikad do unatrag 3 mjeseca nisam imala nikakav račun..baratala kešom..unaprijed vam hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,bila u fini i blokada mi zbog kazne od 600 kn.koju sam dobila 02.04.2018.htjela platiti kaznu u fini ali nemoguće..kaže zaposlenik..nego moram u banku platiti na račun pa da si oni mogu uzeti i naplatiti još dodatnih 170kn..otišla u banku i platila 770kn da mi u ponedjeljak odblokiraju račun..tako mi rekli..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija