Jump to content

nesreća na biciklu


VeraBajadera

Preporučene objave

Lijepi pozdrav!

 

Prije tjedan dana vozila sam bicikl kroz Savski gaj u smjeru Trnskog te me na zebri ( bez semafora) udario auto. Sa zebre je u to vrijeme silazio gospodin sa sinom pa sam se osjećala sigurno pri prijelazu. S lijeve strane je ulaz sa Avenije Dubrovnik u kvart i zebra je odmah na početku no kako je i parkiralište s iste strane te zakriva ulaz sa Avenije nisam vidjela auto kako dolazi pa je došlo do nesreće. Svjedok ( gospodin koji je silazio sa zebre) kaže da je vozačica usporila kada je vidjela da oni silaze no mene nije vidjela da dolazim. ( Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg ja nisam vidjela nju te jer je blagi zavoj prije zebre)

Udarila sam u glavu te prošla sam sa par šavova na licu te nekoliko rana te naoteknuča. Napuhala sam 1,2, a vozačica ništa te sam odbila test na droge s tim da se toga zaista ne sjećam niti sam uzimala išta.

Nadam se da sam dobro objasnila situaciju s obzirom da sam još podosta smetena od udarca.

Zanima me, naravno, što mogu očekivati dalje...

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije tjedan dana vozila sam bicikl kroz Savski gaj u smjeru Trnskog te me na zebri ( bez semafora) udario auto. Sa zebre je u to vrijeme silazio gospodin sa sinom pa sam se osjećala sigurno pri prijelazu.

 

Poštovana g-đo, pri prelasku ceste na pješačkom prelazu (zebri), da li ste se vozili na biciklu ili ste isti gurali uz sebe?

uređeno: od Željac047
pravopisna pogreška
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija