Miljenko12 objavljeno: 14. studeni 2016. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2016. Poštovani, Zna li itko na forumu kako se računaju troškovi parnice nakon što je tužba dobivena? Ja sam uspio u tužbi 80 %. Odvjetnik mi je rekao da tuženik plaća 80 % troškova. Što su to točno troškovi parnice, sudski troškovi, ili troškovi suda i odvjetnika zajedno? I kako se obračunavaju odvjetnički troškovi, po kojoj tarifi? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 14. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2016. Troškovi su vam specificirani u sudskoj odluci, no to su oni troškovi koji su bili nužni za vođenje postupka. Ostale troškove koje ste imali, ali ih sud nije uzeo u obzir kao nužne (kao i ovu razliku od 20% nužnih troškova koje ste "izgubili" zbog toliko manjeg uspjeha u sporu), plaćate sami po izdanom računu odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.