laura5 objavljeno: 15. studeni 2016. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2016. Prilikom izgradnje kuće dijelom sam zašao u parcelu u vlasništvu grada.Grad mi je voljan prodati taj dio ali je problem što je on cijelu parcelu založio u korist prijašnjih vlasnika.Cijena otkupa je 30x manja od cijene prava zaloga.Pošto mi to treba da bih se bavio turizmom,a grad mi kao suvlasnik neda suglasnost na koji način mogu riješiti problem?Ja sam spreman otkupiti taj dio,grad je napravio vještačenje i procjenu,ali ne želim kupiti tuđe dugove.Molim savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 16. studeni 2016. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2016. Ja sam spreman otkupiti taj dio,grad je napravio vještačenje i procjenu,ali ne želim kupiti tuđe dugoveništa kupovati dok god stoji upisano založno pravo.Grad se u vašoj situaciji pravi mutav,obzirom da želi tuđim rukama hvatati zmije,glede čega u pregovorima sa Gradom istaknite da je uvjet kupoprodaje brisanje tereta nekretnine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
laura5 odgovoreno: 18. studeni 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2016. Problem je u tome što mi treba suglasnost za turističku djelatnost,a grad mi je neda.Da li postoji nekakav način najma tog dijela parcele i sl. i postoji li pravo dosjelosti s obzirom da sam tu od 1974 godine?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.