Jump to content

Molim pomoć oko prodaje nezakonito izgrađenog objekta neobuhvaćenog legalizacijom


agrimensore64

Preporučene objave

Poštovani, najprije molim za razumjevanje ako nisam trebao ovo posebno otvoriti no kako god, molim žurni odgovor po slijedećoj problematici:

Naime - zakonom propisano pokretanje legaliziranja kuće (koju sam kupio) bivši vlasnik je pravovremeno pokrenuo. Na žalost, i nakon požurnica nadležni ju ured nije makao s mjesta, niti proslijedio osnovanoj agenciji. Stoga nisam mogao na postojećoj betoniranoj terasi koja je u prvotnoj legalizaciji ishoditi dokumentaciju za "legalne" zidove. Na kraju sam to napravio ali i povećao za 3,5m2 te još ispred (sve je povezana građevinska cjelina sa spomenutom kućom!) postavio čvrstu i kvalitetnu nadstrešnicu cca40m2. Selim i sve prodajem, zbog opisanih razloga cijenu sam spustio minimalnih 7 tisuća eura, kupci su suglasni trpjeti sve naknadne troškove i m o l i m savjet: što točno u Ugovoru upisati a da nikad nikakve kazne niti pravne ili upravne posljedice financijski nemam? Pitam jer sve mi se to može dogoditi jer znam da kažnjavanje i ime "za kažnjavanje" nije nužno vezano s titularom vlasništva! Dobro razumijem materiju ali ipak ovdje molim savjet, može i na pm. Hvala, srdačan pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija