Jump to content

trosak fine za ovrhu


cfm

Preporučene objave

ja imam 2 ovrhe na fini,znam tocan iznos dugovanja za svaku ovrhu jer sam kontaktirao ovrhovoditelja ali ukupni iznos blokade na fini je za oko 300 kn veci od te dvije ovrhe.kako ja namjeravam podmiriti oba duga zanima me moram li ja jos nesto i fini platiti kako bi mi se racun odblokirao,jer mi nije jasno odakle ta razlika dolazi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uplatite cjelokupni iznos dugovanja + trosak fine + kamate na vas racun i fina ce to fino pospremiti ovrhovoditelju i sebi tu naknadu, te vas odblokirati u roku od 1-3 radna dana.

 

ako uplatite na svoj racun iznos koji je veci od kompletnog iznosa ovrhe, isti ce vam biti dostupan za raspolaganje nakon sto prodju 1-3 radna dana, odnosno nakon sto vas odblokiraju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani ,

evo prvi put sam ovdje pa ako nešto zeznem nemojte me obrisati ali mislim da dobro radim , eto ja sam imao 116.000 kuna ovrha ,dignuo sam kredit 16.06.2017 i Fina mi je pokupila novce sa tekućeg,specifikacijom naplate svaka ovrha kroz naknadu košta oko 175 kn , meni se desilo sljedeće radi se o alimentaciji 4 god,iznos 1150 kn , i taj iznos se svaki mjesec ponavljao kao nova ovrha, Fina je svaki mj. uzela 175 kn , i nakon 50 mj , platio sam im oko 9000 kuna naknada, kako je to moguće !?!?!?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Moguče je. Jer fina svaki mijesec što vodi dugovanje naplačuje 170 kuna. Samo što pribraja svaki mijesec.

Znači svaki mijesec računaj + 170 kuna na dugovanje.

To je fina i nemožeš ništa osim platiti..

Meni je bivša stisnula blokadu za 2 alimentacije i fina nikad nije vidjela novce nego je firma uplacival njoj direktno na racun i drzala m8 blokadu godinu dana i morao platiti troskove 2800.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija