Jump to content

Otvaranje obrta


Nesiguran

Preporučene objave

Dobar dan!

Zanima me kako funkcionira otvaranje obrta, naime, svidio mi se jedan proizvod iz inozemstva kojeg nema u Hrvatskoj i htio bih znati kakva je procedura da ga uvezem u Hrvatsku i počnem prodavati... Radi se o kozmetičkom proizvodu kojeg bih naručio putem webshopa, a prodaja bi krenula početkom sljedeće turističke sezone. Koji je prvi korak u realizaciji nećeg takvoga a da sve bude legalno i po propisima?

Unaprijed veliko hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno tu ima pitanja - o kakvom se proizvodu radi, je li njegov uvoz slobodan? Kako biste ga prodavali? Jeste li se baš namjerili da to mora biti obrt ili može biti i nešto drugo? Koliko znam, morate prvo registrirati Vaš poslovni model (obrt, trgovačko društvo, udrugu, zadrugu...), da biste mogli naručivati, morali biste ispunjavati minimalne tehničke uvjete za djelatnost trgovine, pa si tu pročitajte brošuru MINGO, ono što morate ispuniti će Vam kroz taj dokument postati jasnije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija