Jump to content

Žalba na prekršajni postupak


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Problem je slijedeći...

Dana 19.06.2005. godine bio sam dovoljno glup da sjednem u auto nakon što sam sa društvom poslavio obranu diplomskog rada.. Nakon što me zaustavila policija ustanovljno je da imam 0,7 g/kg alkohola u organizmu. Presuda: novčana kazna od 2000 kn, trošak uporabe alkometra 40 kn, sudski troškovi 100 kn, zabrana upravljanja vozilom "B" kaegorije na 3 mjeseca.

 

U prekršajnom nalogu je navedeno pogrešno ime oca okrivljenika (tj. "Dario" umjesto "Davorin") i pogrešna adresa prebivališta (pod koju je navedena adresa boravišta). Datum riješenja je 19.10.2006., preporučeno mi je dostavljeno na adresu boravišta 06.11.2006.

 

Imam li bilo kakve šanse za žalbu i kada na snagu stupa zastara? Žalbu šaljem naslovljenu na adresu nadležnog prekršajnog suda ili? :-(

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam li bilo kakve šanse za žalbu

 

u smislu da bi vps zalbu ocijenio osnovanom zbog tih propusta? ne, za to nemas sanse, rijec je o ocitim pogreskama u imenima/brojevima itd a to se ispravlja i zbog toga se ne ukida 1-stupanjsko.

 

ako se zalis svejedno je na koga naslovis, bitno da ju predas onom sudu koji je donio 1-stupanjsko, a on ce dalje vps-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija