Jump to content

Zastara izvršenja prekršajnih sankcija (prometni prekršaj)


anonimno

Preporučene objave

Prometni prekršaj počinjen 14.11.2002.Zbog počinjenog prekršaja. Policijska uprava donijela je prekršajni nalog ( riješenje) 13.11.2002.Na ovo riješenje podnesen je prigovor i Prekršajni sud je donijeo riješenje odnosno proglasio me krivim za počinjeni prometni prekršaj. Na ovo riješenje podnesen je prigovor Visokom prekršajnom sudu u Zagrebu.Visoki pekršajni sud dana 09.11.2004.donosi pravomoćno riješenje u kojem potvrđuje prvostupanjsko riješenje.Nakon toga sam pismenim putem dana 15.02.2005. od suda upitan dali pristajem da se kazna zamijeni radom na slobodi.Kada nastupa zastara.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zastara izvršenja počinje teći od dana kada ste primili/potpisali dostavnicu/ ovu pravomoćnu odluku VPS, ali se prekida svakom radnjom koju poduzima nadležno tijelo radi izvršenja..u konkretnom slučaju dopis Prekrš. suda s upitom da li želite zamjenu kazne za rad za opće dobro..

Inaće, izrečene prekršajne sankcije ne mogu biti izvršene ako od dana pravomoćnosti prođe 1 godina.

 

Razmislite o ovoj zamjeni/ radu za opće dobro/...to je dobra varijanta i ništa strašno ili naporno, a novac utrošite na nešto korisnije i potrebnije..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija