Jump to content

Kako dalje!!!! za Mrljavca ili Esada


anonimno

Preporučene objave

Imam 40% HRVI za stalno (logor) i od 1999 sam na profesionalnoj rehabilitaciji (studij) sa omjerom 60%vojni uzrok i 40% civilni (potvrdio Zagreb).Prije godinu dana zbog pogoršanja bolesti podnosim zahtjev za prekid školovanja, vještak to potvrđuje i kaže niste za to idete u mirovinu. Dobivam rješenje o mirovini profesionalnoj (sve se slaže sa vašim tabelama) ali odjednom nije više vojni uzrok 60% nego 40%. Da li je uzrok trebao ostati isti ili se povećati jer zbog pogoršanja zdravlja prekidam prekvalifikaciju. Da li su mi kao povoljnija trebala ostati već stečena prava od prije? sad je 3000 a bilo je 4500 kn. ima primjera da identične slučajeve drugi regerenti rješavaju drugačije.Neki tvrde da je to trebalo biti samo prevedeno po općoj!Šef i jedan referent imaju drugačije mišljenje a referent i njegov kontrolor suprotno! Koji je postupak dalje, žalbe itd? Hvala na odgovoru! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to ti je normalna pojava u hzzo. napiši žalbu, ili bolje neka žalbu napiše pravnik županijske hvidre sa obrazloženjem da je došlo do pogoršanja bolesti i u tom omjeru da ti se vojni dio poveča. ne tražiti da ti vrate 60 vojno nego da tih 60 vojno povečaju. zna to pravnik samo mu se javi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija