Jump to content

Kafićka retorika


Dadoo

Preporučene objave

Pozdrav ljudima na forumu.

Već neko vrijeme sam registriran na forumu , ali slabo posjećujem. Mislio sam da bi možda bilo dobro da se prvo prošećem kroz vaš kafić i uljudno se predstavim.

Ipak je ovo kafić i nemislim pisati o ozbiljnijim stvarima.

Naime, već neko vrijeme o meni tinja jedna želja, pošto sam nižerasne pravničke struke s ipk zdravom dozom samopouzdanja, da na webu osposobim stranicu za zbirku ugovorima koja bi služila kao baza podataka za ogledne primjerke ugovora građanskog i trgovačkog prava.

Često u firmu dobivam ona sales pisma od raznih izdavača koji takve zbirke nude za velike, prevelike novce koje si laici i ljudi u npr. državnoj upravi i javnim službama rijetko mogu priuštiti.

 

Ideja bi bila da takvu zbirku može svatko editirati. Naime, softverska pozadina bi bila wiki softver koji radi u pozadini najveće online enciklopedije Wikipedije.

 

Zajednica zainteresiranih korisnika polako bi punila zbirku, i odstranjivala spam i uredila nepravilnosti ili nejasnoće.

 

Eto, sad sam konačno iskomunicirao ovu ideju koja je u meni tinjala. Nisam znao gdje da je objavim...Pa ako ima zainteresiranih i s idejama, nek kažu koju...

 

Ako nebude ovdje interesa, budem stavio temu na neku drugu sekciju ovoga foruma.

No, ima tu i mali problem. Nedostatak vremena...;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija