Jump to content

Dali smijem?


anonimno

Preporučene objave

Dali u žalbi na rješenje prekršajnog suda VPS-u smijem navesti da u autu imam laser detektor

 

nema ni teoretske sanse da bi ti takvo nesto pomoglo. a u vezi l/r detektora, policija ih tolerira, no ako ga posjedujes cinis prekrsaj, samo ne iz zospc-a vec iz nekog drugog zakona koji govori o posjedovanju radio stanica (rd je radio prijemnik) pa ja na tvom mjestu ne bih pisao to... mislim tesko da bi te dodatno prijavili, ali cemu riskirati kad je to smijesan zalbeni navod bez sanse za uspjeh?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Stvarno je dobra ideja ugraditi uređaj koji upozorava na drugi uređaj što će detektirati eventualni prekršaj, a kad je prekršaj već nastupio prije no što je vozilo bilo u dometu lasera i onda se, kad uređaj u autu crkne, za to požaliti sucu.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hahhah, ma koliko ga ja razumijem taj l/r detektor u zalbi ima za cilj potkrijepiti onu uobicajenu "laze policija, nisam ja majke mi"... konkretna varijacija na temu bi po svemu sudeci glasila "lazno me optuzio jer policajac nije ni mjerio tim pistoljem, jer da je, mene bi alarmirao moj detektor".

 

O tome se radi , pa dali napisati ili ne?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O tome se radi , pa dali napisati ili ne?

 

ma nemas sanse s tim ni u nocnoj mori, smijurija, kazem ti... ali ako bas hoces, napisi pa da ti kasnije ne bude zao... u krajnjoj liniji, okrivljenik si pa se mozes braniti kako god znas i umijes, mozes ti njima u zalbi napisati i "vita jela zelen bor, molim brzi odgovor", mozes nacrtati i srceko i stajaznam, neces nastradati zbog toga vise nego vec jesi...

jedino, ako kojim slucajem imas neku smislenu zalbenu osnovu, onda ne spominji taj l/rd, cisto da ne umanjujes jasnocu i preglednost zalbe.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa molim lijepo otkad laserski pištolj radi i fotografije ?

 

ja nikada nisam cuo/vidio da bi se kod nas fotografiralo, a mjerilo laserom, no znam da postoji odgovarajuca oprema i to izmedju ostalog bas i za taj lti... e sad, je li to greska ili su ovi nasi nabavili i upotrebljavaju takve dodatke - ne znam... ako nisu, ovo izgleda puno ozbiljnija baza zalbe od tog l/rd-a (sve i ako je sudac greskom zapisnik o izmjerenoj brzini preimenovao u fotografiju)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne mozes ti vise traziti predocenja fotografije, to si mogao na 1-stupanjskom, sada samo pisi da se odluka 1-stupanjskog temelji (ako se temelji, sto tocno pise u obrazlozenju osim da je prilozena fotografija? pise li sto iz nje proizlazi? je li sud pri ocjeni dokaza spominje tu fotografiju i da li barata nekim drugim dokazima poput zapisnika o izmjerenoj brzini/iskazu policajca?) na dokazu iz cl. 283.2 zospc-a koji tebi ne samo da nije pruzen na uvid vec isti (fotografija) u spisu jednostavno ne postoji.

i preskoci onaj dio o lr/d-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavod za mjeriteljstvo izdaje takve potvrde. Ti antilaseri su zastarjela fora, nabavi si novi uređaj, koji radi na principu da ometa njihov radar, inače je jako dobar i za multanovu... jednostavno nemaju očitovanja.... ali, ipak, jedno sto metara prije zaustavljanja ga isključi tako da oni ipak dobiju neko očitovanje da ne bude jako sumnjivo... Uređaj je atestiran kao senzor za parking, (parkingsenzor), dobiješ i atest od imenovanog Zavoda. A to što on može upozoriti i na njihove radare, neka dokažu! Ma stvar šljaka 100%

 

A što se tiče tvoje žalbice, odi i plati kaznu i dosta priče. :-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija