Jump to content

Pristojba za prijamnik u vozilu!


okilix

Preporučene objave

Kontrolor HRT-a mi je bio tek pošto sam se preselio pa mu velim da nemam TV ni radio! Veli on da će me zabilježit` k`o pretplatnika na osnovu vozila koje mi stoji na čupriji pred kućom. E pa sad, mene zanima ali uistinu, kako to oni provjeravaju čiji je koji auto?

Znam i ja da postoji provjera osiguranja automobila ali tamo je nemoguće saznati ime vlasnika! Svaki drugi način pribavljanja te informacije za koji ja znam je ne-legalan pa se pitam kako to oni znaju za moj ferari a moja žena npr. ne zna! (ili obrnuto). Ima li itko spoznaje o kanalima putem kojih HRT može doznati vlasnika vozila? Ima i tobožnja zakonita =91&tx_ttnews[tt_news]=151903&tx_ttnews[backPid]=185&cHash=ea604a1514"]odluka iz koje nigdje nije razvidno kojim se ovlastima kite kontrolori u obavljanju iste. Dom je, još uvijek, nepovrediv mada nam premijer veli -" treba se držati zakona - makar on bio protuustavan"- ! Dakle, kojim alatima kontrolori raspolažu u obavljanju svoje misije uz glavni ... naivnost i dobrohotnost većine ljudi? Pasivno pristati i plaćati diskriminatornu pristojbu je čist oblik tiranije! A tirani su u povijesti uvijek nekako brzo i loše skončavali! Koji modus operandi im ulijeva sigurnost i uvjerenost da su u pravu kada ulaze u naše kuće i razgledavaju inventar?

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tiranija koju navodiš uvela je država i trajat će dok traje država.

država koja nastane opet će provoditio takvu tiraniju. to im iodgovara.

 

juga uvela tiraniju (rtv pretplatu) propala

sve države koje su nastale raspadom juge zadržale tiraniju (rtv pretplatu a neke promijenile ime u pristojbu).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije prijetnja nego stvarno stanje.Ekipa iz vlada-sabor (bez obzira na boju) sklopila je deal sa hrt-om,jedni daju (snimaju i prikazuju) postavljanje kamena temeljaca i otvaranje sitnih pogona a drugi određuju zakonski harač za rad drugih.Svi ispadaju dobri i pošteni (osim naroda,ali tko njega pita).Zato su u izmjene zakona i uvedena vozila,mobiteli,kompovi....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija