Jump to content
NUIIVANA

Uvazena zalba od strane zupanijskog suda

Preporučene objave

Postovani,uvazena mi je zalba od strane zup.suda vezano na presudu tj. rjesenje prvost.opcinsko suda,znaci ide jos jedno,nadam se zadnje rociste.Sto ako prvostup.sud ponovo donese rjesenje u korist suprotne strane tj.obrazlozi i ponovo potvrdi svoje rjesenje unatoc naznakama zup.suda?Kome se tada podnosi zalba,i moze li se traziti izuzece te sutkinje,koja je ocito dobro podmicena,jer zdrav razum i.logika,pravo i pravda uz 7 svjedoka s moje strane i niti jednog sa suprotne strane ne moze to shvatiti niti prihvatiti(tj.tuzile smo nas 4 nju jednu+ imamo iskaze od 3 svjedoka).Samo smo htjeli dokazati jasnu situaciju vanknjiznog vlasnistva za stan,koji je moj suprug digavsi kredit isplatio svom ocu,a njegova supruga tj.moja svekrva je glavni svjedok koji je vidjela primopredaju tog novca.Na zalost moj suprug poginuo je sa svojih 30 god,a i njegov otac u razmaku od 4 mj.Ja vec 10god otplacujem taj isti kredit nakon njegove smrti.I sud uz iste iskaze nas 7 presudi u korist svekrove kceri iz prvog braka,koja spori da joj je pokojni polubrat ostvario vanknjizno vlazniztvo nad tim stanom,a ja kredit i dalje placam! To su nasi sudovi,niti mi dijete ima oca,niti pravo na stan koji je njen otac kupio,kredit placam uludo,tko je tu lud,to je jedino pitanje sudu?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Sto ako prvostup.sud ponovo donese rjesenje u korist suprotne strane tj.obrazlozi i ponovo potvrdi svoje rjesenje unatoc naznakama zup.suda? Kome se tada podnosi zalba,i moze li se traziti izuzece te sutkinje...

 

Žalba će se opet moći podnijeti Županijskom sudu, a u toj žalbi će se tada moći staviti i molba da se promijeni uređujući sudac.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako je moguce da sutkinja ne vjeruje glavnoj svjedokinji koja je primila novac na ruke,od kredita koji je moj suprug podigao a,ja ga nastavila otplacivati,i jos cu 8 god(bio je to nenamj.kredit),i time je suprug usao u posjed stana.Koji uvjerljiviji dokaz od toga treba biti,da bi sud uvazio postojanje vanknjiznog vlasnistva.To ce biti druga zalba,pomalo me vec strah sto zbog troskova zalbe,a i ishoda,jer sam bila uvjerena da ni prvi put necu morati zaliti se za totalno cistu situaciju,dat novac,ulaz u posjed,nadtavak otplate kredita,i zivi svjedok koji je primio na ruke kupopr.cijenu stana

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


 • Similar Content

  • objavio Ivek1974
   Poštovanje,
    
   2002. kupio sam stan od tvrtke koja ga je prodavala, potpisao ugovor i platio porez na nekretninine i u medjuvremenu i otplatio.
   S obziorm da sam imao neugodna iskustvu u trenutku kupnje oko knjiiženja, odnosno zatjeva za dodatni plaćanjem za obradu zahtjeva ....odgodio sam upis jer je banka već unijela zabilježbu pa sam bio u uvjerenju da je moj stan siguran. I nažalost nisam kasnije kretao na upis vlasništva.  Prije par dana s obzirom da razmišljam u kupnji novog i prodaje ovog stana otišao sam odvjetniku da rješimo uknjižbu kad sam shavtio da je izvršena zabilježba o dugu prijašnjeg vlasnika prema RH u 2012.
   Jasno mi je danas da je upis u zemljišne knjige dokaz vlasništva, ali ja imam potpuni niz ugovora o prodaji i stan je prodan meni  2002. i u njemu živim s obiteji.
   Kako nas nitko nikad nije obavijestio o bilo kakvom potupku nikad nisam niti moga reagirati, na vlasničko listu je zabilježen kredit banke od 2002. koji sam ja podigao za kupnju stana ne trvrtka koju se tereti.
   Što mi je činiti da dokažem kupnju odnosno da je nekretnina u pitanju u mom vlasništvu a ne vlasništvu firme koju terete za dug( i plaćanje poreza) davno prije unosa zabilježe i kako ostvariti svoja prava da sačuvam jedini dom svoje obitejli i da se ukloni zabilježba.
   Hvala
 • Online korisnici×