Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

max1919

Porez na uplate na žiro račun

Preporučene objave

Dobar dan,

Molio bih pomoć u vezi godišnje prijave poreza na uplate na žiro račun.

Radi se o tome da u 2016. godini imam 7 uplata na žiro račun, ukupna vrijednost uplata je oko 10 000 kuna. Dio uplata je za stvari koje sam naručivao preko internet trgovina, a dio je za stvari su uplatili kupci za svari koje sam prodao preko njuškala.

Osim toga imam oko 7000 kn uplata student servisa za rad kao student.

Zanima me da li nešto od toga trebam prijaviti pri za godišnju prijavu poreza ili trebam na neki drugi način pravdati postojeće transakcije?

 

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Za dio oko student servisa smatram da nema potrebe pošto niste prešli dozvoljen iznos, no ovo oko njuškala ovisi, koliko čega je prodavano. No, za to bi event. nekakov prek.postupak pokrenula CU.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×