Jump to content

Kazna za parkiranje


anonimno

Preporučene objave

pozdrav,

Ovako parkirao sam se na gradsko parkariliste u 19:35,radno vrijeme parkinga je do 20:00 h,smatrao sam da za 25 minuta ne trebam placati parking,jer je najmanja moguca uplata po satu,sto je za vise od 100 posto vise od onog vremena koje sam ja proveo na radnom vremenu parkinga parkinga.Dogodilo se slijedece,pise da sam opazen u 19.38,i kazna mi je napisana u 19.50,dali je moram platiti..dali postoji kakav zakon u vezi ovoga??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da morate platiti. i ja ponekad smatram da ću za dvadeset pet minuta negdje nešto obaviti pa pljunem lovu za sat vremena. niste vi izuzetak. da ste parkirali i u 19.55 i da su vas opazili bez karte, naravno da biste isto dobili kaznu. prema tome ovdje ne igra ulogu 5 ili 25 minuta. plati punu kartu bez obzira na ostanak ili plati kaznu. mislim da vama preostaje ovo drugo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

meni se cini da vecina ovih koji daju odgovore na pitanja predstavlja ili mazohiste ili defetiste. dakle, sve da i svi koji dobiju i plate ugovornu kaznu, to ne znaci da si dobio odgovor na pitanje. pravo pitanje nije priznati krivicu ili ne, tu su se oni osigurali te poslovanje. zakone i javne institucije prilagodili svojim potrebama. pitanje je kako platiti kaznu, a ne platiti ju. ako ne priznas krivicu, imaju te u saci, jer si na njihovom terenu. stoga je na tebi da ih udaris tamo gdje nisu jaki. a to sigurno nije sudski postupak vec slaba strana karakteristicna za svaku despociju. budi pametniji od njih. ako priznas krivicu u cijelosti, onda imas prostora odigrati na njihovu neefikasnost i jednostavnom financijskom tehnikom diverzificirati rizik, rasteretiti se troska u potpunosti i, prije svega, dobro se nasaliti na njihov racun.

 

ovi pravni savjeti "ne moze se nista, moras raditi sto traze od tebe", moram reci da me ovaj site malo razocarao, ljudi umjesto da nadju rijesenje problema, oni pumpaju famu o zagrebparkingu. zagrebparking je hrpa slabo skolovanih idiota, koji misle u opcim obrascima, prikladnim za siroku populaciju i rade stvari na silu. no od intelektualnog puka na prostorima legalis.hr ocekivao bih da budu dio rijesenja, a ne dio problema.

 

hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako priznas krivicu u cijelosti, onda imas prostora odigrati na njihovu neefikasnost i jednostavnom financijskom tehnikom diverzificirati rizik, rasteretiti se troska u potpunosti i, prije svega, dobro se nasaliti na njihov racun.

Jako mi se sviđa ovaj pristup, samo što nisam u stanju dešifrirati savjet na takav način da iz njega proizađu konkretne upute za postupanje.

 

Bi'l za nas koji malo slabije kopčamo mogao biti malo konkretniji? Iskreno zahvalan unaprijed (a siguran sam ne i jedini).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija