Jump to content

Odstetni zahtjev


valkec

Preporučene objave

Imala sam prometnu kao suvozač na motociklu sa suprugom. Motor smo kupili Ove godine te je polica bila važeća od prošlog vlasnika ali nitko nije skuzio da nije osiguran suvozač. Suprug nije ozljedjen ali ja sam imala puknuće bedrene kosti, hospitalizirana, pločica, šarafi trajno. S obzirom da zapisnik nije gotov a i bit Ce utvrdjivanja tko je kriv .nije bilo alkohola ni prekoračenja brzine. Naglo kočenje ispred nas bez razloga gdje sam ja preletjela na cestu. Kako sad postupiti tj kome podnijeti zahtjev za odstetni. Kakva je procedura ako je podijeljena odgovornost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , Ruby_Danderfluff je napisao:

Pokušajte od onoga tko je kriv za prometnu nezgodu, ako nema osigurane auto-nezgode za suvozača, odnosno putnika, onda će to biti problematično prema osiguranju supruga, odnosno bivšeg vlasnika.

Na polici od starog motor a koji je prodan ove godine i osiguran imali smo i osiguranje suputnika i zastitu bonusa. Pretpostavljam da zaštita bonusa ide po osobi a ne vozilu. Po ovome bi problem mogao imati bivši vlasnik koji nije osigurao putnika ako ja trazim odstetu sa te police.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija