Jump to content

Nepravilno napisana prometna kazna?Pitanje


mili

Preporučene objave

Pozdrav svima,

prije par mjeseci me zaustavio presretač i naravno uredno napisao kaznu međutim bez potpunog urudžbenog broja na što sam se naravno žalio i dobio poziv kod suca za prekršaj.

SADA ME NAIME ZANIMA GDJE MOGU PRONACI NEKAKAV ZAKON O PISANJU KAZNI DA SE ČASNOM SUCU MOGU POZVATI NA ISTI....

 

POMOZITE GDJE MOGU NAC TAJ ZAKON I KAKO SE ZOVE,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je ideja koja spada u top ten objavljenih ovdje, molim da se to zabilježi.

 

Postoji Uredba o uredskom poslovanju, al ne misliš valjda da zbog toga što eventualno nema urbroja na zapisniku, prekršaja nema. Manje američkih filmova, više poštovanja prema zakonima i biti će sve ok. A sada lijepo kad primiš čestitku, plati to.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nebi se bas slozio s gosp.Anonimnim valjda i policija mora imati nesto cega se mora držati dok piše kaznu,a sad sljedi i pitanje na osnovu čega cu se žaliti ako nemam ur.br kozne....Jer ako ste se ikad žalili poznato vam je da se žalite na ur.br.A ako nema ur.broja nema ni kazne nigdje zavedene.

TAKO BI MOLIO AKO IMA KOJI PRAVNIK ILI NEKO TKO BI MI MOGAO POMOC GDJE DA ISKOPAM TAJ NEKI ZAKON ZA POLICIJSKE SLUZBENIKE BIO BI JAKO,JAKO ZAHVALAN :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

(onaj anonimno od gore PS neda ili ne da mi se logirati)

 

1. urbroj ti je kategorija koja apsolutne veze s tvojim spisom nema, tim se brojem označava redni broj akta u spisu predmeta, identificira se organ koji vodi određeni postupak, kužiš.

 

2. i da postoji kazna bez klase, broja ili nečeg sličnog, to nije dovoljan formalno pravni razlog za to da spis u meritumu bude odbačen

 

Žaliti se možeš na prekršajni nalog, odnosno na rješenje o prekršaju, a vjeruj mi tamo će ti pisati broj rješenja sa uputom o pravnom lijeku.

 

I na kraju, nisi poslušao moj savjet: prestani gledati američke filmove, poštuj prometne propise, budi dobar.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma ne gledam ti ja puno filmove nego tražim razlog da se žalim a bio sam vec kod sudca i naveo sam da se žalim zato što me policajac ugrozio i mene i sebe s tim da me zaustavio nepropisno na sred ceste s 3 trake i to u prvoj ,a onda sam usput naveo da nisam imao mogučnost žalbe jer nisam imao ur.br....

Ma nije meni bit da oni uvaže žalbu nego da dođe do zastare a vjeruj mi to uspjeva svaki put jer oni su jako,jako,jako brzi :) he,he tako da dvije godine prođu sad pa sad ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija