Jump to content

Prijedlog - Krvicna djela


markobr

Preporučene objave

Molim Vas ako imate kakav prijedlog.

Ukratko bih vam opisao.

Godina je 2012 i ja sam na sluzbi u Morhu u mjestu Benkovac.

Marijansko hodocasce je 21.08.2012te sljedecg dana ujutro dobivam poziv oca tadasnje bivse djevojke da je otac pronadjen mrtak u malenom potocicu.

Odlazim doma i sljedece jutro dolazim u nedleznu policijsku postaju gdje dobivamocev mokar novcanik i informaciju da je tijelo prevezeno na patologiju Virovitica.Uzimam telefon i zena mi govori da nikakvo tijelo tamo nije dospjelo.Odlazim doma.ne mogu spavati a i dalje ne znam gdje je otac nego vjerujem rijecima polustrica.

situacija se odvija glatko,ja placam sve troskove i pet dana nakon poziva otac biva zakopan iako tijelo nikada nisam vidio.

Nastavljam sa zivotom jer kao 23godisnjak nisamniti pomislio da bi netko takvo sto mogao napraviti.

Oceve stvari nikada nisu dospjele do mene.Nakon nekoliko godina poce sam dobivati prijetnje zivotom svojih i svojih ostalih clanova obitelji,telefonski i uzivo.

Moji su otisli u inozemstvo no ja sam ostao doma.

Studirao ,radio u Morhu i htio prijeci u drugu postrojbu iako mi nije bilo dozvoljeno.

Mijenjam  postrojbu,bivam priman za stalno(dokument je u vlasnistvu morha)  i odlazim doma poznavajuci zaon i cekajuci castan otpust od morha da se mogu prebaqciti u svoje mjesto tj k bitelji.

Zakon se nakon moga odlaska mijenja i bivam necasno otpusten.prvi sud potvrduje samo potvrdu morha,drugostupanjski nakon zalbe takoder.

iako,prema mom saznanju  ne bi smjelo biti sudjenja po novoizglasanim zakonima.

Na ustavni sud nisam niti pisao jer vidim da to nema nikakvog smmisla i da je samo gubljenje vremena.

uz sve ostalo,otudena mi je zemlja u ime RH u vrijednosti nekoliko tisuca E.

Ima li itko kakav prijedlog ili uputu?molio bih vas.

Ovdje cu vam staviti mail iz bolnice virovitica i mail iz policijske postaje slatina.

Vjerujem da se radi o ubjstvuiako otac nije jedino.radi se o ukupno desetak ubojstava koja su protumacena kao samoubojstva od strane nadleznih institucija.

Meni je u cilju dokazti da su to ubjstva i pronaci ubojicu ili grupaciju koja to sve smisljeno radi.

veliko hvala.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, predlažem Vam da se obratite nadležnom Državnom odvjetništvu, da izrazite sumnju na počinje KD, da im dostavite dokumentaciju na kojima temeljite osnove sumnje (privitke koje ste ovdje priložili i ostalo što i ako posjedujete), kako bi se mogle pokrenuti istražne radnje (istraga) i utvrditi prava istina, naravno, i pronaći i kazniti počinitelja ako se utvrdi da je riječ o tako teškom KD-u, jer, u najmanju ruku, prema priloženoj dokumentaciji, sve izgleda sumnjivo 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svako samoubojstvo prijavljuje se nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu te se, u pravilu, uvijek radi obdukcija radi utvrđenja razloga smrti te isključenja mogućnosti da je smrt produkt kaznenog djela. Vi kao oštećenik odnosno žrtva, imate pravo izvršiti uvid u spis ŽDO-a i vidjeti njihova utvrđenja. Budući da nije došlo do nikakvog pokretanja postupka, pretpostavljam da ni ŽDO nije vidio razloge za isti.

Međutim, ukoliko imate kakvih relevantnih saznanja da bi otac mogao biti utopljen od strane druge osobe što je moguće učiniti relativno lako i bez fizičkih tragova visoko alkoholiziranoj osobi, to možete nanovo prijaviti. Samo, morate imati nešto više od vaše riječi odnosno sumnje. I nažalost, pitanje koje će vam se postaviti prvo je zašto to niste učinili prije 8 godina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija