Yokohama objavljeno: 26. svibanj 2020. Dijeli objavljeno: 26. svibanj 2020. Poštovani, Ističe mi putovnica. Koji dokumenti su potrebni za produženje putovnice ? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miroslav6 odgovoreno: 26. svibanj 2020. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2020. Ovo zbilja nije nikakvo pravno pitanje. BRKICA00 i Borbena7 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BRKICA00 odgovoreno: 26. svibanj 2020. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2020. čak i da se ne snalazite na stranicama mup-a imate forum.hr i masu drugih stranica na kojima je opisan potupak (tu vam je navedeno sve što treba) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yokohama odgovoreno: 26. svibanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2020. Ovaj forum mi se prvi otvorio pa sam kulturno postavio upit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.