Jump to content

Odjava vozila


anonimno

Preporučene objave

Prodao sam vozilo, sklopio kupoprodajni ugovor i potvrdio ga kod javnog bilježnika, pa me zanima u kojem roku kupac mora odjaviti vozilo, a ako ne odjavi vozilo, na koji način to mogu ja učiniti, odnosno, koja su pravna, zakonita sredstva koja ga prisiljavaju da odjavi vozilo i prebaci ga na svoje ime? Koja je kazna ako ne prebaci vozilo na svoje ime u tom određenom roku?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vaša je obaveza odjaviti vozilo,a ne kupčeva. nakon što ste sklopili ugovor o prodaji odnosno kupnji trebali ste s tim ugovorom i knjižicom vozila otići u policijsku postaju i odjaviti vozilo sa sebe i upisati novog vlasnika. to je vaša obaveza, ponavljam. ukoliko to ne učinite prekršajno ćete odgovarati. i naravno dobit ćete kaznu koja će glasiti na vas, a ne na kupca. vaš je propust što niste sebe odjavili kao vlasnika vozila. što će se tek desiti ako taj kojem ste prodali vozilo proda dalje vozilo, a vi još niste obavili prijenos? bit će vam kompliciranije, a sve kazne stizat će na vaše ime. stoga pamet u glavu i trk na policiju. nadam se da se još uvijek možete domoći papira od vozila .........a ako ne ......onda pozdrav. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija