Jump to content

Alimentacija za studenta, molim pomoć


patnik socijalnog sustava

Preporučene objave

Možda netko može malo pomoći:

1. pokrenio sam postupak prekida plaćanja alimentacije, zbog toga jer je kći promijenila fakultet koji je pro upisala. nakon tri godine nedavanja ispita upisala je drugi fakultet koji nema veze sa prvim fakultetom (biologija - pravo). nije mi dostavljena potvrda o redovnom izvršavanju obaveza u zakonskom roku (do 01.11.2019). takva potvrda nije mi dostavljena ni kada sam je zatražio preko njenog odvjetnika (20.02. 2020)

2. kako sam već naveo pokrenio sam tužbu za prestankom plaćanja alimentacije, te sam sad dobio odgovor na tužbu, u kojem njen odvjetnik tvrdi da je djevojka redovan student prava (druga godina). kao dokaz navodi potvrdu pravnog fakulteta od 01. lipnja 2020 (koja meni nije dostavljena ni od strane odvjetnika ni od strane suda.

Što da radim? da odustanem od tužbe, ili da inzistiram na dokazu o školovanju? da odgovorim na odvjetnikove navode preko suda ili....???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija