Jump to content

Spis


tonybaraba

Preporučene objave

Pozdrav Toni, ispricavam se sto ne odgovaram na pitanje, ali naprosto ne mogu vjerovati u to sto pisete s obzirom da ste nam detaljno ovdje ukazali na vas problem i da sam sasvim slucajno nasao vas slucaj medu sudskom praksom i objavio ovdje na forumu trazeci komentare na odluku viseg suda, a vi ste se tada javili i prepoznali. Tako da vjerujem, ima i ostalih upucenih. Vama bi samo savjetovao da angazirate strucnog odvjetnika i nista drugo. Bez rijeci sam, ako je to sto pisete istina i odnosi se na stari slucaj. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bolje da ne napišem što stvarno mislim.

Uz Rubyn savjet, sugeriram vam da pišete predstavu predsjedniku suda, predsjedniku višeg suda, predsjedniku VSRH-a i ministru pravosuđa u kojoj ćete opisati slijed događaja. Ovdje postoji previše "čudnih stvari" da bi baš sve bile slučajnosti. Također, i medijska eksponiranost (ako ste na to spremni) može biti od pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima jos nesto vrlo čudno u ovom postupku.Kako su istovremeno vodena dva postupka prekrsajni i kazneni moja slamka spasa je bila osudujuca presuda na prek.sudu u kojoj sam osloboden prijetnje smrcu jer svjedoci me nisu teretili za isto a u izreci presude je to i napisano.

Ta presuda sa prek. suda pada na VPS zbog nepravilnog upozorenja svjedocima.Zbog toga VPS nalaze prvostup. sudu da ponovi postupak i ispita sve svjedoke ponovo. 

Prvostupanjski sud ispituje samo jednog svjedoka optuzbe umjesto tri koliko ih je u postupku.Mene oslobadaju od optuzbe jer se vodi postupak na opcinskom za isto djelo Ukratko prvostupanjski sud nije proveo postupak kako ga je na to uputio VPS.Nije ispitao sve svjedoka a pogotove ne one zbog kojih je pala prvostupanjska presuda na VPS.Nadam se da sam bio jasan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani g man pisao sam ja brojne predstavke i osim što mi je vrijedan zdrav razum uz prisutnu dozu ruganja nisam nista postigao.

Mogu se kladiti u svoj život da su snimku namjerno makli a povodom moje predstavke rekli bi da se radi očigledno o omašci.

Znam ja odakle vjetar puše i što je po srijedi ali mocnici naprosto uzivaju kad mogu nekoga uhvatiti za jaja.Takvim se oni izrazima služe kad međusobno razgovaraju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija