precjednik9 objavljeno: 23. kolovoz 2020. Dijeli objavljeno: 23. kolovoz 2020. Pozdrav, Kako se u katastru može izvršiti promjena podataka o osobama upisanim u posjedovne listove? Po dopunskom rjesenju o nasljedjivanju postala sam suvlasnik zemlje na kojoj se i dalje vodi posjednik moj pradjed koji je preminuo. Zanima me na koji nacin se suvlasnici mogu upisati u posjedovni list? Ili izbrisati pradjeda ? Da li na temelju zemljisnoknjiznog izvatka? Hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 24. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2020. Možete uz izvadak iz zemljišne knjige, zahtjev (obrazac) za promjenu podataka dobijete u katastru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
precjednik9 odgovoreno: 24. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2020. Hvala puno na informaciji Ruby! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 24. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2020. prije 12 sati , Ruby_Danderfluff je napisao: Možete uz izvadak iz zemljišne knjige, zahtjev (obrazac) za promjenu podataka dobijete u katastru. 👍 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
precjednik9 odgovoreno: 25. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2020. Hvala Matrix! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.