Jump to content

Parking u dvorištu


Benzin

Preporučene objave

Dvije su zgrade u dvoristu i parking sluzebeno pripada osobi x iz zgrade 1 a osoba y iz zgrade 2 se oce parkirat tamo. Osoba x ne koristi parking uopce,a ako bilo tko stane na njen parking odma nastaje problem i 100 razloga se nade zasto se nesmije parkirati tamo. Ta osoba x ima auto ispod svog prozora bez registracije parkiranog,a kad osobi x dode kcer u posjetu parkira se iza nje uz zid zgrade. Na parking nedaju,a uz zid sa suprotne strane stoje 2 auta i jednog koristim ja, jednog sestra al nebitno. Zanimaju me 2 stvari.

1. Da li se moze netko zvat da se ukloni taj neregstrirani auto jer je dvoriste takvo da kad se kcer stane iza tog auta i na suprotnu stranu di stoje nasi auti nek dode jos neko i da mora hitna proc nebi mogli. Ljepo smo pitali gospodu da se stane iza nas ona odbija to,a kod zgrade se pak ne mozemo svi parkirat jer bi zaklonili ulaz u zgradu i vjv bi netko vratima udario po autu.

2. Ako se netko od nas parkira na mjesto od gospode odnoso osbe x koja ne koristi parking da li onda pauk ili bilo ima pravo postupat. Sluzbeno njen parking ne koristi ga cim stane netko 5 min odma paniku dize. Jednom prilikom je prijetila i dostavljacu koji je meni samo donio jest i znaci stajo je ravno 5 min,a ona odma paniku šta tamo parkira počela ga vrijedat itd.

Pokusali smo s njom lijepo dogovorit ali ni cut.Ne zeli se parkirat iza nas jer joj kao buka od autiju smeta ispod prozora i ne moze spavat iako joj je to prozor od kuhinje,ali dobro nebitno. Tako to 6 godina vec traje cim dode netko nama u goste i stane iza nje ili ako je to neki nepoznati auto primjer servis neki ili nešto odma mu brisace dizu iako sluzbeno taj dio uz zid pripada nasoj zgradi po katastru ili kako se to vec zove. Jer taj dio uz zid i cijeli zid pripada nasoj zgradi,a oznaceni parkinzi kojih je 8 pripada susjednoj zgradi. A mi imamo jos garaze,ali  one imaju drugu namjenu. Jel ima nekakvo mirno rjesenje da se ne naruse odnosi posto joj je sin narkoman,a on je neuracunljiva osoba koja dok je pod utjecajem je cak okej,ali ako nema droge nije mu se bas pametno zamjerat jer s takvim se nikad ne zna na sta su spremni

uređeno: od Benzin
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pojasnite malo ovo "da parking službeno pripada" toj osobi.

ako je riječ o etažiranoj zgradi u kojoj to parkirno mjesto čini njen poseban suvlasnički dio, onda se nema tko što buniti i gospođa može koristiti parking kako želi i jednako tako zabranjivati nekome drugome da ga koristi.

ako se netko nepropisno parkira i pri tome krši ZSPC, uvijek možete zvati policiju ili komunalnog redara koji mogu intervenirati.

1. čije je dvorište? ako se radi o javnoj površini vjerojatno je moguće primijeniti odredbe odluke o komunalnom redu, ovisno o gradu/općini u kojoj živite.

2. opet se vraćam na ono što sam rekao na početku, ako je parking službeno njen tako da je ona vlasnica, zašto bi se itko imao pravo buniti. njen parking i može radit s njim što želi, npr. staviti parkirnu barijeru i onemogućiti parkiranje drugima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dvoriste je zajedničko 2 zgrade su u tom dvoristu. A parking kao pripada zgradi u kojoj ona zivi, al isti ne koristi. A druga zgrada ima u posjedu kao sve parkinge a naša niti jedan. Sve je to glupo planirano uglavnom. Tako da u našoj zgradi su samo 3 stana pa se mi uz zid parkirani , a susjed ispred svoje garaze i tjt. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija