Jump to content

Test na drogu


panic

Preporučene objave

Pozdrav, 

u 9. mjesecu bio sam zaustavljen od strane policijskih službenika koji su mi dali alkotest na kojemu sam napuhao 0.0, nakon čega su mi dali test za drogu, gdje sam bio pozitivan na THC, AMP, BZO. Dobio sam poziv na suđenje, koje još uvijek nije privedeno kraju. 

Jučer mi se dogodila identična situacija, ponovo sam bio zaustavljen te sam prvo dobio alkotest (ponovo 0.0), a zatim test na droge, gdje sam bio pozitivan na THC, koji nisam konzumirao unazad tjedan dana. Na papirima koje sam dobio od strane policijskih službenika je navedeno da nemam pravo na pritužbu ili žalbu, a s obzirom na to da nisam konzumirao ništa, zanima me što mogu napraviti po tom pitanju, uzevši u obzir da mi je suđenje za prvi prekršaj još uvijek u tijeku, a drugi smatram da nije opravdan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 20 sati , drot13 je napisao:

Najčešće da, ali ovi terenski testovi mogu biti i lažno pozitivni, pa sad, svatko za sebe računa koliko mu se isplati daljnje testiranje (koje dodatno plaća ako je pozitivan).

Hm, plaćam ga ili ja ili svi mi skupa..... Bilo bi lijepo da ga plati dotični gospodin koji šalje na testiranje... Ali eto ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija