Jump to content

HEP isključenje


MarlenaOS

Preporučene objave

Podnijela sam HEPu reklamaciju na obračun potrošnje zbog susjeda koji ima obrt i opterećuje nam napon, što je vidljivo i prostim okom (bljeskanje kad vari, upali veće aparate, rasprsnuće žarulja i sl.). Uglavnom odgovor na reklamaciju od HEPa nisam dobila već su mi naprasno došli i isključili struju. Dva mjeseca nakon prve reklamacije su mi poslali da je proslijeđeno nadležnima, kasnije pozivali na malo strpljenja. Ljetos su trebali susjedu isključiti jer neovlašteno koristi u obrtu struju, a i nema dovoljno zakupljene snage. Nakon dva tjedna od isključenja su me došli pitati što sam reklamirala, nude poseban vod. Nismo pristali ni na otplatu tzv. duga na rate jer opet je to reklamirani iznos. Ubrzo i ovršni prijedlog za isti iznos koji sam osporila, ali kažu da sam zakasnila i da se računa i vikend u rok od 8 dana. Čekala sam HERAin odgovor, nisam mogla prije. HERA još nije odgovorila. ŽDO preispituje ne postupanje ODO. 

Cirkus, znam 😁 

Moje pitanje je, kako da ja sad vratim priključak? Dva mjeseca bez struje, u jeku pandemije, stvarno promašen pokušaj da nas se ušutka i da plaćamo što ne trošimo.Naravno imam i pravo na naknadu štete, jer nije problem u meni, kada se to podnosi i kome? Direktno HEP Elektri ili preko suda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija