Jump to content

ozljeda na radu


opi

Preporučene objave

Molim nekog tko poznaje problem ili ima iskustva za savjet.

Prije 4 mj zadobio sa ozljedu glave na radnom mjestu i za vrijeme radnog vremena.Udario me "kolega"po glavi, zadobio sa ozljede, zavrsio na traumatologiji.Nakon zarastanja rana dijagnosticiran mi je PTSP kao posljedica tog događaja.Uredno sam preda obrazac ozljede na radu, ali sam odbijen s obrazloženjem da oljeda nije nastala u procesu rada.Molim neku dobru i pametnu dušu koja znanesto o tome da mi da savjet o mojum pravima prema HZZO-u , Firmi i "kolegi" Zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O pravima prema HZZO sve ti piše u uputi o pravnom lijeku (vidi rješenje koje si dobio) i btw čisto sumnjam da ćeš moći pobiti takvo rješenje ne samo zbog ovog što navodiš da ozljeda nije nastala u procesu rada već i zbog eventualnog skrivljenog ponašanja, prema firmi najvjerojatnije ništa, al obzirom na okolnosti nastanka tuče ona može tu nešto protiv tebe (dao si premalo detalja), a i prema koegi sukladno utvrđenom činjeničnom stanju, odnosno prekršajnom ili kaznenom postupku.

 

Inače, pročitavši ovaj post faciniralo me utvrđivanje kako to navodiš PTSP zbog jedne tuče. Vjerojatno će naši branitelji imati nešto ovdje za dodati.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija