Jump to content

Opomene pred otkaz


kornel

Preporučene objave

Poštovani,

Radim u firmi 11 god i nalazim se u situaciji da mi je u roku 2 tjedna data druga opomena jer kako piše ne izvršavam obaveze iz radnog odnosa.

te obveze se odnose na to da nisam nadređenom prijavila kako ću kasniti sa slanjem tjednog plana (jer smo tu već brzinski mjenjali raspored) i druga je jer sam ostavila studenticu samu sat vremena do početka druge smjene a nije znala obaviti zamjenu na blagajni.Inače studenti rade kod nas .Svakako sam mogla kontaktirati sa njom i obavile bismo to telefonski,inače djevojka ima radnog iskustva.

Te tvrdnje su samo djelomično onakve kavima ih oni opisuju i na svaku od njih sam odgovorila i imala razlog.Znam da je ovo očiti plan da me se riješe,mailovi stižu svakodnevno sa raznoraznim temama koje moram opravdati,primjer zašto smo jučer radili sa 3 eur minusa i što ću učiniti da to nadoknadim,

Moje pitanje je imam li ja ikakvih prava,što dalje mogu očekivati i koja je procedura za 3 opomenu koja je samo pitanje dana.Sljedi li automatski otkaz ?

Imam li prava na naknadu za nezaposlene u tom slučaju?

Hvala

uređeno: od kornel
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija