red123 objavljeno: 28. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 28. svibanj 2021. (uređeno) Pozdrav, ukoliko u gruntovnici vlasništvo čestice 1/1 piše na moju prabaku (pokojnu), a u katastru 1/1 na mog oca (pokojnog, znači prabakinog unuka), na koji način se se mogu upisati u vlasnički list i u posjedovni list kao nasljednik nakon smrti prabake odnosno oca? uređeno: 28. svibanj 2021. od red123 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miljko odgovoreno: 28. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2021. Jesu provođene ostavinske od prabake do vašeg oca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
red123 odgovoreno: 28. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2021. prije 8 minuta, Miljko je napisao: Jesu provođene ostavinske od prabake do vašeg oca? Mislim da nisu. Gdje to provjeriti ? I što u slučaju da nisu? Od prabake do oca trenutno nema živih potomaka osim mene. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 28. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2021. prije 7 sati , red123 je napisao: Od prabake do oca trenutno nema živih potomaka osim mene Onda jednostavno pokrenite ostavinski postupak iza umrle prabake u svrhu ishođenja rješenja o nasljeđivanju koje će biti temelj upisa vašeg prava vlasništva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.