Queen00 objavljeno: 10. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2022. Pozdrav, zanima me da li me mogu ovršiti i u inozemstvu, dobit cu ovrhu kroz mj dana ili kolko ce vec trebat zbog pozajmica i zanima me da li me mogu ovršiti i u inozemstvu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TonyBob odgovoreno: 10. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. Mogu i ne mogu, ovisi u kojoj državi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Queen00 odgovoreno: 10. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. prije 1 minutu, TonyBob je napisao: Mogu i ne mogu, ovisi u kojoj državi. U Austriju idem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 10. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. Nemogu, ovrha se skida sa tekućih računa u Hrvatskoj koje imate otvorene. Račun u inozemstvu nema veze sa našim bankama. vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2022. prije 2 sati , zmajja je napisao: Nemogu, ovrha se skida sa tekućih računa u Hrvatskoj koje imate otvorene. Račun u inozemstvu nema veze sa našim bankama. Netočno, mogu Vas ovršiti zato služi Europski ovršni naslov. vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. Dana 10. 04. 2022. u 14:31, Queen00 je napisao: U Austriju idem Bivši muž mi je u Danskoj već 5 godina, iza sebe je ostavio 10000 kn različitih ovrha koje su neke i u zastari već. Da li će pokrenuti ovrhe putem europskog ovršnog zakona? Ako nisu do sada reagirali sumnjam. Nikoga nepoznam da je otišao i da ima zblokan račun vani. Očito se radi o proceduri koja traje a i košta samog ovrhovoditelja, tako da za sitnu lovu evo nepoznam nikoga. Sretno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. prije 3 sati , zmajja je napisao: Bivši muž mi je u Danskoj već 5 godina, iza sebe je ostavio 10000 kn različitih ovrha koje su neke i u zastari već. Da li će pokrenuti ovrhe putem europskog ovršnog zakona? Ako nisu do sada reagirali sumnjam. Trebali bi znati da se Uredba o uspostavi postupka za europski nalog za blokadu računa primjenjuje u svim državama EU-a osim u Danskoj. prije 3 sati , zmajja je napisao: Nikoga nepoznam da je otišao i da ima zblokan račun vani. Očito se radi o proceduri koja traje a i košta samog ovrhovoditelja, tako da za sitnu lovu evo nepoznam nikoga Ovo je posve netočno. U praksi itekako funkcionira. vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.