Jump to content

Prekršajna prijava zbog posjedovanja marihuane


Slither

Preporučene objave

Pozdrav,

Prije nekoliko dana, na ulazu na jedan event, bilo je nekolicina civilnih pripadnika policije (tocnije iz narkotika) koji su me pitali da li imam nešto zabranjeno kod sebe.

Prvo sam se pravio glup i rekao da nemam ništa, no potom su me pretražili i našli rizle te im je to probudilo sumnju. Pozvali su me sa strane i rekli da skinem hlače i gače na što ja nisam pristao i samovoljno sam im dao maramicu sa po njihovom mjerenju 0.88g marihuane. Po mom mišljenju bruto, znači vagano sa maramicom, neto je bilo možda nekakvih 0.4g.

Nakon predaje maramice sa zabranjenom supstancom, pozvan sam do auta na zapisnik te su me pitali da li mi je to prvi takav prekršaj na što sam ja odgovorio da je i da inače nemam problema sa ovisnošću.

Trenutno čekam poziv za testiranje mokraće te su mi rekli da na sudu kažem da sam samovoljno predao maramicu.

Nikakvu kopiju zapisnika nisam dobio i ne znam šta me čeka pa je moje pitanje, kada bi mogao očekivati poziv za davanje urina te što ako se u urinu i dalje nalazi THC. Inače nisam ovisnik i zapalim samo kada se hoću malo opustiti nakon stresnog dana.

Imam 22 godine, redovno zaposlen, imam kredit i živim sam. Da li će mi to utjecati na smanjenje novčane kazne?

Molim Vas za savjet.

Puno hvala svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo moraš dobit prekršajni nalog na 5000 kn pa onda daš prigovor pa oni to sve pošalju sucu koji će odlučiti ide li samo novčana kazna ili će bit i psihosocijalnog tretmana.Tako da si debelo daleko od davanja uzoraka.

Priznanje,kajanje,dosadašnja neosuđivanost vodi smanjenju kazne.A sud i ne mora dat novčanu nego samo tretman (zavisi od suca).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija