Jump to content

Voznja bez vozacke


Krc420

Preporučene objave

Pozdrav,
Oduzeta mi je vozacka dozvola u 1.mj zbog alkohola na 12h, zbog sezonskog posla, faksa nisam je nikako uspjela podignuti iz policije. Prosli tjedan su me zaustavili u sestrinom autu, rekla sam im da nemam vozacku kod sebe da je auto sestrin te dala osobnu, alkotestirali su me i napuhala sam 0.0. Tamo im je pisalo da mi je vozacka privremeno oduzeta, rekla sam im da mi je bila oduzeta na 12h  i da je nemam samo fizicki kod sebe, nakon 45min cekanja napokon su napisali dva clanka (cl.289.st1 kpč.289 st4)
Ugl. Kaznili su me kao da ne posjedujem vozacku dozvolu uopce, te iskljucili iz prometa. Na moje konstatacije da je nemam fizicki,a ne da je ne posjedujem uopce su bili izricito bezobrazni. U stilu da mogu pisati zalbu, a ako mi idalje nije jasno mogu s njima u stanicu i ostala izivljavanja..Htjela bih naglasiti da su bili mladi policajac i policajka, uzasno neprofesionalni i po mojem misljenju nesposobni za izvrsavanje svojih duznosti..

Nista mi jos nije doslo na adresu, ali ocekujem.. Moje pitanje je jesam li u pravu sto se tice ovoga da su mi trebli pisati kaznu da je ne posjedujem fizicki kao dokument ili? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , Krc420 je napisao:

uopce su bili izricito bezobrazni. U stilu da mogu pisati zalbu, a ako mi idalje nije jasno mogu s njima u stanicu i ostala izivljavanja..Htjela bih naglasiti da su bili mladi policajac i policajka, uzasno neprofesionalni i po mojem misljenju nesposobni za izvrsavanje svojih duznosti

možda nemaju pravi pristup (bar po vašem mišljenju) i može te se na to žaliti,ali to ne mijenja vaš problem.

prije 1 sat , Krc420 je napisao:

Oduzeta mi je vozacka dozvola u 1.mj zbog alkohola na 12h,

nije vjerovatno da ste dobili samo 12 sati zbog alkohola......vjerovatno ste dobili veću zabranu (možda to i iz nekog razloga neznate) i da je ta zabrana sad u toku....ali svakako to trebate raščistit da znate na čemu ste.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija