luge07 objavljeno: 5. listopad 2022. objavljeno: 5. listopad 2022. Poštovani, Po prisilnoj naplati za uzdržavanje dvoje djece svaki mjesec mi se od plaće koja je minimalna usteže 2.800.kn.a sudskom odlukom za jedno dijete je određen iznos od 1.000 kn a za drugo 1.200 kn Troškove prijevoza na posao i sa posla koliko dobijem to i potrošim za gorivo. Drugih prihoda nemam. Pitanje da li bivši suprug može dobiti više jer mu je to premalo a mene se ništa ne pita da li imam za život,niti režije ne mogu redovito podmiriti a kamo li nešto kupiti. Pozdrav Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 6. listopad 2022. odgovoreno: 6. listopad 2022. Može tražiti povišenje alimentacije sudskim putem, a u postupku treba dokazati da su se potrebe djece povećale i da dosadašnja dosuđena sredstva nisu dostatna za podmirenje njihovih potreba. U takvim situacijama sud gleda i Vaše okolnosti, ali i mogućnost da nađete dodatni, honorarni posao, ako je to u interesu djece, jer su njihovi interesi na prvom mjestu. luge07 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.