Jump to content

Lažna prijava za obiteljsko nasilje


Lilo12

Preporučene objave

Poštovani,

suprug me lažno prijavio za obiteljsko nasilje te je pokrenut sud, također je kasnije pokrenut sud za promjenu rasporeda viđanja jer želi da djeca samnom provode manje vremena. Iako on nema dokaza ni svjedoka da je postojalo fizičko nasilje za koje me optužuje, mislim da je to pokrenuo kako bi dobio rješenje da djeca samnom provode manje vremena jer mi je rečeno da će biti donešen raspored kakav on predloži jer se protiv mene vodi postupak, bez obzira je li takav raspored na štetu djece.

Postoji li mogućnost preko postojećeg sudskog postupka tražiti psihologijsko testiranje jer sam sigurna da se radi o psihički nestabilnoj osobi sklonoj manipuliranju i lažima, ako postoji kako u praksi doći do takvog testiranja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 12 sati , JakiGoja je napisao:

Kako se mogu razvesti od supruge koja me po meni zasad lažno prijavila za nasilje i proveo sam u istražnom zatvoru 2ipo mjeseca,a od 15.09 do danas udaljen i iz vlastitog doma 

Sudskim putem trebate tražiti rastavu braka, a ako imate zajedničke maloljetne djece, onda se prije toga trebate javiti nadležnom CZSS s obzirom da oni u ovakvim situacijama prethodno posreduju između bračnih drugova.

prije 12 sati , JakiGoja je napisao:

Imam li kao hrvatski ratni vojni invalid pravo na kakvu besplatnu pravnu pomoć 

Ovisi o uvjetima iz Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija