osoarrogant23 objavljeno: 27. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2022. Postovani, Smijem li putem Facebooka kontaktirati, tj poslati smajlic sa pusicom covjeku sto me druko nakon cega sam odradio 11 mjeseci djelomicno uvjetne kazne i sada sam na uvjetnoj 3 godine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2022. Smiješ. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 28. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2022. Pogotovo ako želiš ponovno u zatvor radi ovog ili nekog drugog kaznenog djela... Šalu na stranu, nemoj se upuštati u nikakve nepotrebne kontakte jer je pitanje kako to druga strana i sustav mogu shvatiti, a i da eventualna daljnja komunikacija ne eskalira... osoarrogant23, legalex i vas 1 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.