slavonac59 objavljeno: 12. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2022. Poštovani, odlučio sam ići u mirovinu po ZOMO-u sa 01.01.2023. godine. Uglavnom mi je sve jasno oko obračuna mirovine, osim onog djela kako se obračunava braniteljski staž. Imam 809 dana braniteljskog staža, borbeni sektor, nisam dragovoljac, pa me zanima da li se taj dio obračunava po nekakvom prosjeku, ili se množi sa mojim PVB-om, koji iznosi 0,9422. Ili postoji neki treći način obračuna. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 13. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2022. (uređeno) Poštovani slavonac, tih 809 dana braniteljskog staža pridodajte Vašem efektivnom stažu i onda ga pomnožite sa Vašim PVB-om. uređeno: 13. studeni 2022. od prof Skywalker007 i drot13 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 13. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2022. Kao sto vam je napisao postovani prof, vasih 2 godine 2 mjeseca i cca 15 dana provedenih u domovinskom ratu, kod izracuna mirovine dodaju se vasem efektivnom - stvarnom radnom stazu i povecavaju vam u formuli kod izracuna vase godine rada a time i izracunati iznos mirovine... drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavonac59 odgovoreno: 13. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2022. Poštovani prof i malicovjek zahvaljujem Vam na objašnjenju. Pozdrav prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.