Jump to content

odgovor


anonimno

Preporučene objave

Molim za odgovor, nije za moju praktičnu primjenu, ali me izluđuje.

Gdje mogu naći propis koji regulira postupak odjave neispravnog vozila, koja je procedura, smiju li se papiri tako odjavljenog vozila prodati, smije li se tako odjavljeno vozilo uopće prodati i na koji način. Meni je to sve sumnjivo i tvrdim da se ne smije, ali molim za pomoć gdje je to propisano.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

papiri od vozila se ne prodaju, već se vozilo prodaje. ako je automobil ili što je već u pitanju, odjavljeno, može se prodati, ali ako se misli njime koristiti onda bi se ponovno trebalo prijaviti. kod odjave se vraćaju tablice. na policiju se dođe sa papirima od vozila i zatraži odjava. vozilo se prodeaje na najnormalniji način, ali mi nije jasno što vam znači "neispravo vozilo". to može biti d anije prošlo na tehničkom (pa ga treba popraviti) ili jednostavno nije u voznom stanju. osoba koja kupuje takav automobil je svjesna (!?) da ukoliko upravlja takvim vozilom čini prekršaj (više njih), te možda treba kakav dio od tog vozila, ili će ga popraviti za ukras......malo šale. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija